Tosback Kampanyası: Netflix, Exxen, BluTV ve S Sport Plus’ta 40 TL iade Kazanın

Netflix, Exxen, BluTV ve S Sport Plus platformlarında ödemeler yaparken ekstra kazanç sağlayan Tosback kampanyasını incelemeye hoş geldiniz. Bu kampanya, internet alışverişlerinizde nakit iade fırsatı sunan Tosback sistemi ile ilgilidir. Tosback’ler, Tosla Kart kullanılarak kazanılır ve kazançlar hesabınıza anında yansır.

İçindekiler

Tosback Kampanyası Koşulları ve Tarihleri

  • Kampanya Tarih Aralığı: 01-31 Ekim 2023
  • Nasıl Katılabilirsiniz: Tosla uygulamasında kampanyalar sekmesinden ilgili kampanyanın “Katıl” butonuna tıklamanız gerekiyor.
  • Tosback Kazanma: Kampanyaya katıldıktan sonra, ödeme yaptığınız platformlarda Tosla Kart’ınızı kullanarak Tosback kazanmaya başlayabilirsiniz.

Tosback Kampanyası: Netflix, Exxen, BluTV ve S Sport Plus’ta 40 TL iade Kazanın

Nasıl İade Alabilirsiniz?

Eğer Netflix, Exxen, BluTV ve S Sport Plus platformlarında Tosla Kart’ınızı kayıt edip kendi üyelik ödemelerinizi yapıyorsanız, harcadığınız tutarın %50’si toplamda 40 TL Tosback ile anında iade edilir. İşte iadeleri almak için yapmanız gerekenler:

  1. Tosla uygulamasını indirin ve kampanyaya katılın.
  2. Tosla Kart’ınızı Netflix, Exxen, BluTV ve S Sport Plus platformlarına kayıt edin.
  3. Üyelik ücretlerinizi Tosla Kart ile ödeyin ve harcadığınız tutarın %50’sini anında iade alın.
  4. Her ay için platformlardan toplamda 40 TL’ye kadar iade alabilirsiniz.

Unutmayın, birden fazla platforma üye iseniz, her birine aynı ay içinde ödeme yapabilir ve her ikisi için de iade alabilirsiniz, ancak toplam iade miktarı aylık 40 TL’yi aşamaz.

Kampanya Detayları Nelerdir?

Kampanya 01-31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyadan faydalanmak için Netflix, Exxen, BluTV ve S Sport Plus platformlarına Tosla Kart’ını kayıt edip kendi üyelik ödemeni yaptığında, Tosla Kart’tan geçen ödemenin %50’si, toplamda 40 TL Tosback ile anında iade edilir.

Unutma her ay için platformlardan toplam 40 TL’ye kadar iaden var. 1’den fazla platforma üye isen, örneğin 1 Tosla Kart’ından aynı ay içinde hem BluTV, hem Netflix üyeliği ödemen varsa her ikisi için de iade alabilirsin. Tabi toplam 40 TL üst sınır olduğunu unutma 🙂

İadeleri işlemden sonra Tosla hesabında görebilirsin. Arkadaşlarının da faydalanmasını istiyorsan onlara hemen Tosla Kart almalarını tavsiye et ve bu keyfi onlarla birlikte yaşa.

Kampanya Kısıtlamaları Var mı?

Kampanyadan kazandığın Tosback’lerin alışveriş bakiyene eklenir. Alışveriş bakiyeni sadece alışverişlerinde ve uygulama içi ödemelerinde kullanabilir, nakit olarak çekemez, banka hesabına gönderemezsin.

Tosback hediyen kullanılmadığı takdirde 9 Kasım tarihinde geri alınacak, hediyeni kullanmayı unutma Toslalı!

Tosla, kampanyayı dilediği zaman değiştirme ve sonlandırma hakkına sahiptir.

Tosla Kart Nedir?

Tosla Kart, Tosla hesabındaki bakiyeni internet alışverişlerinde, mağazalarda QR kodla veya mobil temassız ödemelerde kullanmanı sağlayan ön ödemeli bir karttır. Tosla Kart’ınla yaptığın alışverişlerde ayda 1.500 TL’yi aşan Tosback kazanabilirsin.

Tosla Kart’ın Avantajları Nelerdir?

Tosla Kart’ın birçok avantajı vardır. Bunlardan bazıları şunlardır:

  • Ücretsiz kart ücreti: Tosla Kart’ını aldığında veya yenilediğinde hiçbir kart ücreti ödemezsin.
  • Ücretsiz para çekme: Tosla Kart’ınla ATM’den para çekebilirsin. Üstelik her ay ilk para çekme işleminde hiçbir komisyon ödemezsin.
  • Ücretsiz para gönderme: Tosla Kart’ınla arkadaşlarına para gönderebilir veya alabilirsin. Üstelik hiçbir işlem ücreti ödemezsin.
  • Anlık bildirim: Tosla Kart’ınla yaptığın her işlemde anlık bildirim alırsın. Böylece bakiyeni ve harcamalarını kolayca takip edebilirsin.
  • Güvenli ödeme: Tosla Kart’ınla internet alışverişlerinde 3D Secure güvenlik sistemi ile ödeme yaparsın. Böylece kart bilgilerin koruma altında olur.

Tosla Kart’ı Nasıl Edinebilirim?

Tosla Kart’ı nasıl edinebilirsin diye soruyorsan, sana birkaç seçenek vereyim. İstersen tosla.com veya Tosla uygulamasından ismine özel kartını alabilirsin. İstersen de CarrefourSA, TeknoSA, D&R ve ŞOK Marketler mağazalarından veya online kanallarından, Banabi veya Hepsiburada uygulamasından ve Zorlu PSM otomatlarından Tosla Kart’larımızı bulabilirsin.

Sonuç

Tosback ile internet alışverişlerinizde ekstra kazanç elde etmenin keyfini çıkarın. Netflix, Exxen, BluTV ve S Sport Plus gibi platformlarda ödemelerinizi Tosla Kart ile yaparak 40 TL’ye kadar iade alabilirsiniz. Arkadaşlarınızı da bu fırsattan haberdar edin ve birlikte kazanın!

Bu yazıda, Tosback kampanyasının detaylarına dair bilgi edinerek avantajlı bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

KuponA.com.tr
Logo